RekryteringsHuset i Sverige AB

Är du en affärsmässig och driven ledare med goda erfarenheter inom försäljning och marknad? Attraheras och motiveras du av arbete i en prestigelös, lösningsorienterad och kundfokuserad miljö? Då kan du vara den person vi söker till en nyinrättad tjänst som försäljnings- och marknadschef hos Caretec i Forserum AB.

Om Caretec
Caretec är en av de äldsta och mest välrenommerade aktörerna på den nordiska marknaden inom sitt område. Med den goda vården som utgångspunkt och vårdpersonalens bästa för ögonen utvecklar och tillverkar vi lösningar för sjukhus och vårdhem. Patientsängar, patientvagnar, sängryggstöd och sängbord är bara några exempel.

Vår vision är att vara den ledande samarbetspartnern inom våra verksamhetsområden på vår marknad. Gå från att sälja den enskilda detaljen eller produkten till att sälja den lämpligaste lösningen. Vår affärsidé är att genom ett nära samarbete med våra kunder erbjuda innovativa och kvalitativa vårdprodukter med stilren och funktionell design.

Nu tar vi nästa steg för att fortsätta utveckla verksamheten och söker en affärsmässig och driven försäljnings- och marknadschef.

Arbetsuppgifter
Som försäljnings- och marknadschef hos Caretec får du möjlighet att arbeta i en bred och spännande roll i en intressant fas i företagets utveckling. Du ansvarar för att leda marknad-, sälj- och affärsutveckling samt att aktivt bidra till att vidareutveckla företaget, kunder, lönsamhet och tillväxt.

Som ansvarig för försäljning- och marknadsområdet coachar och inspirerar du ett engagerat team inom försäljning, service och marknad. I nära samarbete med ledning samt övriga medarbetare säkerställer du att produktportfölj, marknadskommunikation och erbjudande följer företagets övergripande mål och vision.

Rollen innebär resor i viss utsträckning främst i Sverige och inom Norden. Din dagliga arbetsplats är i trevliga och moderna lokaler på företagets kontor i Forserum mellan Nässjö och Jönköping. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Vem är du
Vi söker dig som är en affärsinriktad ledare - med erfarenhet av att skapa en positiv och kundfokuserad säljkultur, ett drivande team och som motiveras av att se andra växa och utvecklas. Du har några års erfarenhet inom marknads- och försäljningsarbete med dokumenterat goda resultat. Du ser värdet av teamarbete, har själv en god samarbetsförmåga och ett arbetssätt där du framgångsrikt samverkar inom såväl det egna ansvarsområdet som gentemot andra funktioner. Erfarenhet av offentliga upphandlingar samt arbete i tillverkande företag är starkt meriterande men inget krav. 

Vi tror också att du är flexibel, kreativ, har ett strukturerat arbetssätt, samt att du har en förmåga att driva projekt och uppgifter i mål på givna deadlines. Då rollen innebär en löpande dialog med interna och externt kontakter, så önskar vi att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
En intressant roll i en nyinrättad och formbar tjänst där du arbetar nära ägare och ledning med möjlighet att fortsätta utvecklas i ett stabilt bolag som är inne i en expansiv och spännande fas.

Frågor om tjänsten?
Vänligen kontakta rekryteringskonsult Niklas Lindomborg som nås på 0727-125573, eller niklas@rekryteringshuset.se

Varmt välkommen att söka tjänsten via www.rekryteringshuset.se.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Forserum
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2022/72
Kontakt
  • Niklas Lindomborg, 072-7125573
Publicerat 2022-09-16
Sista ansökningsdag 2022-10-09

Tillbaka till lediga jobb