RekryteringsHuset i Sverige AB

Vill du arbeta med försäljning i ett marknadsledande företag tillsammans med engagerade och positiva kollegor? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som säljare hos Abelko Innovation.

Om Abelko
Abelko Innovation är ett stabilt företag som grundades 1970 i Luleå. Företaget erbjuder energimätning, fjärrstyrning, fastighetsautomation, energioptimering och driftövervakning. Abelko marknadsför lösningar i form av totalkoncept innehållande hårdvara, mjukvara, support, service och produktion. Abelko Innovation utvecklar egna teknikplattformar som kan användas för specialanpassade lösningar. Exempel på kunder är SKF, Trafikverket och Xylem Water Solutions. Abelkos filosofi är att bygga upp långsiktiga relationer och arbeta nära kunden från idé till färdig produkt. Vårt samarbete med forskningen bidrar till att vi ständigt levererar moderna lösningar som ökar våra kunders konkurrenskraft. För mer information se www.abelko.se.

Arbetsuppgifter
Som säljare hos Abelko kommer du att arbeta på distriktet “södra Sverige” med fokus mot utveckling/produktion av elektronik samt produktförsäljning inom byggnadsautomation. Du representerar högkvalitativa produkter och starka varumärke genom att bearbeta såväl befintliga som nya kunder inom segmentet OEM-kunder, serviceföretag, fastighetsbolag, konsulter och kommuner.  

Du arbetar med relationsförsäljning av större och mindre projekt för att skapa goda affärer och nöjda kunder. Försäljningen sker i huvudsak via personliga besök samt telefon och du medverkar även i olika mässor och marknadsaktiviteter i nära samarbete med övriga funktioner på Abelko. Arbetsplatsen är placerad på företagets filialkontor som finns i Science Park i centrala Jönköping, resor ingår i tjänsten. Arbetsmiljön kännetecknas av en god sammanhållning, en platt organisation med snabba beslutsvägar och frihet under ansvar.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad god erfarenhet liknande försäljning samt att bygga upp långsiktiga kundrelationer. Du har ett starkt tekniskt intresse samt en god förståelse för kundernas krav och behov. Erfarenhet från automations-branschen är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom att du är social, kontaktskapande och att du kan kommunicera och nätverka på alla nivåer. Vi tror också att du har en stor drivkraft samtidigt som du är både uthållig och kvalitetsmedveten. För att passa i rollen behöver du ha goda datakunskaper, uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt ha baskunskaper i engelska.

Låter det intressant? 
Varmt välkommen att söka tjänsten via www.rekryteringshuset.se. För mer information vänligen kontakta Petra Lindomborg, RekryteringsHuset som nås på 0727-164381. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök.
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/7
Kontakt
  • Petra Lindomborg, 0727-164381
Publicerat 2019-02-07
Sista ansökningsdag 2019-03-03

Tillbaka till lediga jobb