RekryteringsHuset i Sverige AB

Är du en strukturerad och hjälpsam person som vill arbeta inom service? Har du även goda kunskaper i tyska? Då kan du vara den person vi söker till Customer Service hos HTS-Safety.

HTS-Safety erbjuder innovativa trafiksäkerhetsprodukter och logistiklösningar till barn, familjer och företag i Storbritannien, Irland, Sverige, Danmark, Tyskland och Österrike.

På Customer Service har vi, enligt oss, det mest spännande och viktigaste uppdraget, nämligen att ta hand om våra kunder. Vi söker dig som vill vara med och bygga vidare på vår resa till ”världens bästa Customer Service”. Vi är ett härligt team med 9 medarbetare som tillsammans ansvarar för att stötta våra säljare och kunder genom att ta emot order/beställningar via mail och telefon, svara på frågor på sociala medier, hantera vårt uthyrningssystem av bilbarnstolar mm.

Varje dag hör kunder av sig till oss, och varje kontakt är en möjlighet att ge en positiv och proffsig kundupplevelse. Målet är självklart alltid att få en så nöjd kund som möjligt och som medarbetare i vår Customer Service kommer du att göra en skillnad genom att svara på frågor, lösa problem, ge tips, stöd och råd samt leverera en fantastisk service. 

Kvalifikationer som vi söker hos dig:
Vi söker dig som drivs av att leverera en service i världsklass. Du är en person som är tillmötesgående i ditt bemötande och du har ett stort intresse av att ha kunden i fokus. Du trivs i en roll där du får möjlighet att tillsammans med teamet ta ansvar för att strukturera och driva dina arbetsuppgifter framåt och i mål. Vi önskar även att du har:

  • Goda kunskaper i tyska i tal och skrift
  • God datorvana och kunskaper i MS Office-paketet.
  • Administrativ förmåga

Vi erbjuder ett roligt, intressant och varierande arbete i en dynamisk miljö hos en stabil arbetsgivare som finns i nybyggda, moderna lokaler på Hedenstorps industriområde i Jönköping.

HTS Safety AB
Vi är ett dotterbolag till den norska koncernen HTS Hans Torgersen & Sønn AS. HTS Hans Torgersen & Sønn AS äger idag många olika varumärken inom flera branscher; Packline takboxar, Etto sporthjälmar, Swisseye sportglasögon, Hamax cykelsitsar, Voksi åkpåsar, och BeSafe bilbarnstolar samt Barnenshus.se. Vårt bolag fungerar som deras logistikpartner, där vi ansvarar för kundtjänst, lager och även inköp. Vi har stora visioner och arbetar hårt för att uppnå dem. Vi samarbetar, utbyter idéer och använder våra spetskompetenser för att hela tiden förbättra mötet med våra kunder och målgrupper. Öppen kommunikation, kreativitet och engagemang är viktiga delar av vardagen på kontoret. 

Vi växer kraftigt och har ökat ca 30 % per år de senaste 5 åren. 2017 omsatte vi 200 miljoner SEK. Hos oss hörs din röst och vi erbjuder en stark teamkänsla. Vi vill att du ska växa med företaget!

Låter det intressant?
Varmt välkommen att söka tjänsten på www.rekryteringshuset.se. Vi tittar löpande på ansökningarna som kommer in. För frågor eller mer information information om tjänsten vänligen kontakta Petra Lindomborg, RekryteringsHuset som nås på 0727-164381. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt ök.
Löneform Enligt avtal.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4
Kontakt
  • Petra Lindomborg, RekryteringsHuset , 0727-164381
Publicerat 2019-01-12
Sista ansökningsdag 2019-02-03

Tillbaka till lediga jobb