RekryteringsHuset i Sverige AB

BilMånsson storsatsar med ny modern anläggning på Bredasten i Värnamo!
Är du en driven och engagerad person som brinner för service och ett härligt bemötande? Vill du vara med och bygga upp försäljningen i en unik anläggning i en spännande bransch - då kan du vara den vi söker!

BilMånsson är ett mycket välrenommerat och välskött företag från Halmstad vars framgångskoncept är att ge bästa möjliga service och ett härligt bemötande. Satsningen i Värnamo innehåller hela Fords modellprogram i en anläggning som ger utrymme för att kunna ge hög servicegrad och tillgänglighet. Man behöver nu förstärka med medarbetare som vill vara med i denna satsning och den gemensamma resan framåt.

Till vår kund BilMånsson söker vi nu Säljare Personbilar på heltid med tillträde snarast eller enligt ök.

Arbetsuppgifter Säljare Personbilar
I rollen som Säljare hos BilMånsson driver du självständigt försäljningen med fokus på nybilsförsäljning mot såväl privatkunder som företagskunder. Du bokar och genomför kundmöten, lämnar offerter, föreslår finansieringslösningar, tillbehör mm. Du arbetar proaktivt och kundorienterat och du ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt till leverans. Värdering av inbytesbilar ingår också som en del av arbetet. Du blir en viktig del när vi bygger vårt team av engagerade medarbetare och du rapporterar till platschefen. Beroende på erfarenhet kan rollen som säljare utvecklas med tyngdpunkt mot antingen nybils eller begagnat affären. Tjänsten är på heltid med arbete varannan lördag.

Kvalifikationer
Vi söker dig med något eller några års erfarenhet inom försäljning eller service och som förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer. Du brinner för att ge en hög service nivå, överträffa kundens förväntningar och att göra affärer. Du är en engagerad person med ett eget driv och med en vilja att utvecklas inom försäljning, har du också ett stort intresse för bilar så kan detta vara en tjänst som passar dig. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska samt engelska och har god datavana. B-Körkort är ett krav. Erfarenhet av bilförsäljning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Välkommen att söka tjänsten på www.rekryteringshuset.se. Vi tittar löpande på ansökningar som kommer in.

Frågor?
Rekryteringskonsulter på RekryteringsHuset - Niklas Lindomborg 0727-12 55 73 niklas@rekryteringshuset.se

Om Företaget
Företaget har sålt Ford sedan det startade 1922 av ägaren Clas morfar. Efter andra världskriget bytte företaget märke och blev Volvo-återförsäljare. 1966 bildades Bil-Månsson i Laholm AB och företaget övertog Volvodistriktet i södra Halland. Här skapade Clas pappa, Gary Olofsson, en framgångsrik försäljning av Volvo. Under tidigt 80-tal togs även Renaults produktprogram upp.1992 lämnade Gary Olofsson över VD-rollen till Clas (Olofsson) Månsson. 2002 såldes bolaget till Rejmes Bil AB, vilket för Clas del innebar delägarskap/VD-Post i Rejmes Personbilar AB fram till 2006. BilMånsson i Halland AB bildades år 2007 och samtidigt förvärvades Ford-agenturen i Halmstad. FordStore BilMånsson blev på kort tid den snabbaste växande Ford-återförsäljaren i Sverige. Under våren 2012 flyttade företaget in i sin nybyggda miljösmarta bilanläggning i Flygstaden, Halmstad. Denna nya anläggning blev även utsedd till Sveriges miljösmartaste bilanläggning. Det var även under sistnämnda år som Ford blev 3:e största märket i Södra Halland på Personbilar och 2:e största på Transportbilar. Man säljer ca 1500 bilar om året fördelat på 700 nya och 800 begagnade.

BilMånsson är en av Sveriges största Fordhandlare
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Värnamo
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/44
Publicerat 2018-11-16
Sista ansökningsdag 2019-01-15

Tillbaka till lediga jobb