RekryteringsHuset i Sverige AB

Är du vår nya affärsutvecklare som gillar att ta idéer till flygfärdiga produkter och tjänster?

Hos oss får du chansen att bidra till att utveckla och paketera attraktiva och hållbara lösningar inom energi och kommunikation för dagens och morgondagens marknad.

Som affärsutvecklare ingår du i ett dynamiskt och framåt team på avdelningen Affärsutveckling inom Område Marknad. Tillsammans med oss driver och samordnar du utvecklingen utifrån kundens behov av nya produkter och tjänster. Affärsområdena stadsnät, värme och kraft, elnät och elhandel är exempel på områden som du arbetar med. Omvärldsbevakning och att ta fram underlag till strategiska beslut är en naturlig del.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. projektledning, analyser och utredningar med målsättning att paketera och erbjuda företagets kunder nya koncept, lösningar och tjänster. Arbetet är omväxlande och ställer krav på att parallellt kunna ta sig an både korta och långa uppdrag och med ett agilt förhållningssätt lösa dessa. 

Kvalifikationer
Som person är du lösningsorienterad med affärsfokus och du motiveras av att skapa mätbara resultat. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning samt erfarenhet från arbete med utvecklingsfrågor utifrån ett marknads- och kundperspektiv inom energi-, fastighet-, bygg eller IT-branschen eller liknande. 

Du arbetar på ett och systematiskt sätt och trivs i situationer där du får möjlighet att skapa många nya kontakter. En viktig framgångsfaktor med de utmaningar företaget står inför är förmågan till förändring och att hitta nya vägar. För att lyckas i rollen bör du därför ha en god initiativförmåga samt en inre drivkraft och vilja att skapa förändring och utveckling. Vi önskar även att du har ett tekniskt intresse, ekonomisk förståelse samt en god analytisk förmåga. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en stimulerande och självständig och roll i nära samverkan med andra hos en attraktiv arbetsgivare som aktivt bidrar till en långsiktig och hållbar utveckling i regionen.

Låter det intressant?
Välkommen att söka tjänsten via www.rekyteringshuset.se.

Om Jönköping Energi
En god kraft för ett gott samhälle är Jönköping Energis vision. Vi vill bidra till att driva regionens utveckling. Det gör vi genom att erbjuda hållbara och innovativa tjänster, nu och i framtiden. Hos oss ska det vara enkelt att vara kund. Vi finns nära, och tillsammans med våra kunder bidrar vi till ett hållbart samhälle. Idag förser vi 55 000 kunder med ljus, kraft, värme, kyla, biogas och stadsnät. Vi omsätter 1,3 miljarder kronor per år och har 270 anställda.

Övrigt
Frågor eller mer information vänligen kontakta Petra Lindomborg, RekryteringsHuset, tel 0727-164381. Fackliga företrädare är Stefan Leijon Cedermark, SEKO tel. 036-19 18 20, Daniel Faxe, Vision tel 036-19 17 41 eller Agata Zietek, Sveriges ingenjörer, 036-10 32 08. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt ök.
Löneform Enligt avtal.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/33
Kontakt
  • Petra Lindomborg, RekryteringsHuset, 072-716 43 81
Facklig företrädare
  • Stefan Leijon Cedermark, SEKO , 036-19 18 20
  • Daniel Faxe, Vision , 036-19 17 41
  • Agata Zietek, Sveriges ingenjörer, 036-10 32 08
Publicerat 2018-09-14
Sista ansökningsdag 2018-10-07

Tillbaka till lediga jobb