RekryteringsHuset i Sverige AB

Vill du arbeta i utvecklande projekt i en god teamanda? Trivs du med frihet under ansvar? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som testare hos Starbright Consulting AB.

Om Starbright
Starbright är ett specialiserat konsultbolag med hög kompetens och lång historik som strävar efter att vara ledande inom sin nisch. Målet är att bli den självklara partnern och leverantören inom testning, kvalitetssäkring och ledning av IT-projekt. Det händer mycket positivt på Starbright som är inne i en intressant och spännande utvecklingsfas. Nu söker vi dig som vill bli en del i ett växande team som arbetar med teknik i framkant och välkända kunder på främst den svenska marknaden. För mer information se www.starbright.se.

Arbetsuppgifter
Som testare på Starbright arbetar du med att testa, och kvalitetssäkra att IT-lösningarna motsvarar verksamhetens uppsatta krav och behov. Arbetet är projektbaserat och sker i nära samarbete med både kund och kollegor. Till din hjälp har du bl.a. en test- eller projektledare som arbetar med att definiera vilka system, eller funktioner som ska testas och kvalitetssäkras.

Du arbetar i olika agila utvecklingsprojekt som en del av teamet, där test har en central och viktig roll under hela projektfasen, men även vid  förvaltning och underhåll av implementerade system. Du arbetar ofta i en väletablerad utvecklings- och systemmiljö med de system som kunden och projekten använder. Projekten omfattar olika typer av systemlösningar, men rör sig ofta inom digitalisering, webb, mobila lösningar och Internet of Things med höga krav på användbarhet och kvalitet då lösningarna används som ett naturligt digitalt arbetsverktyg med många dagliga användare. 

Arbetsplatsen
Starbright är en arbetsgivare som strävar efter en god balans i livet och att utveckla såväl medarbetarna som teamet och bolaget. Som ett led i att vara en attraktiv arbetsgivare och en lärande organisation är del av arbetstiden förlagd till Starbrights kontor i centrala Jönköping, där du en dag per vecka tillsammans med teamet får möjlighet till kompetensutveckling och utbildning inom områden som du är intresserad av och vill fördjupa dig inom. Den övriga arbetstiden är förlagd till arbetsplatsen ute hos kunden där du arbetar i olika projekt. 

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete på en stimulerande arbetsplats och i spännande kundprojekt, med stora möjligheter till att påverka den egna arbetssituationen. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas. Du har intresse av och förmågan att snabbt sätta dig in i nya systemlösningar, applikationer och arbetssätt. Lämplig utbildningsbakgrund är en högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning med datavetenskaplig inriktning, dataekonom eller systemvetare. Annan relevant utbildning och erfarenhet kan även vara aktuell. Tidigare systemansvar och/eller erfarenhet från arbete med IT-system och programmering är meriterande men inget krav.   

Som person är du serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och strukturerad med en förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med andra. Vi tror även att du är nyfiken och har ett stort intresse av att lära dig nya saker för att fortsätta utvecklas i din roll. Du har en god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift, B-körkort är ett krav.

Låter det intressant?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan eller kontakta RekryteringsHuset för mer information.

Frågor eller mer information?
Vänligen kontakta rekryteringskonsulterna hos RekryteringsHuset, Niklas Lindomborg som nås på 0727-125573 eller Petra Lindomborg som nås på 0727-164381.

 

 

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6
Kontakt
  • Niklas Lindomborg, 0727-12 55 73
  • Petra Lindomborg, 0727-16 43 81
Publicerat 2019-02-06
Sista ansökningsdag 2019-03-05

Tilbage til Ledige stillinger